top of page

Urgell Arquitectes és un estudi d'arquitectura i urbanisme fundat l'any 2000 per Josep Urgell i Beltran, Elisabet Urgell i Salvadó i David Urgell i Salvadó i ubicat a Barcelona.

Els seus treballs abasten un ampli ventall de sectors: residencial, educatiu, sanitari, oficines, urbanisme, etc, a més de realitzar projectes de disseny d'interiors.

Els seus treballs han estat publicats en nombrosos mitjans, i entre els premis rebuts cal destacar el premi FAD d'arquitectura per un edifici d'habitatges a Barcelona, i el premi FAD de restauració per la conversió de la fàbrica SEAT a un col·legi d'EGB a Barcelona.

Urgell Arquitectes is an architecture and urbanism practice founded in 2000 by Josep Urgell i Beltran, Elisabet Urgell i Salvadó and David Urgell i Salvadó and located in Barcelona.

Their works cover a wide range of sectors: residential, educational, health, offices, urban planning, etc., in addition to interior design projects.

Their works have been published in numerous media, and have won several architecture awards, among which the FAD architecture award for a residential building in Barcelona, and the FAD Restoration Prize for the conversion of the SEAT factory to a school in Barcelona.

 

Urgell Arquitectes es un estudio de arquitectura y urbanismo fundado en el año 2000 por Josep Urgell i Beltran, Elisabet Urgell i Salvadó y David Urgell i Salvadó y ubicado en Barcelona.

Sus trabajos abarcan un amplio abanico de sectores: residencial, educativo, sanitario, oficinas, urbanismo, etc, además de realizar proyectos de diseño de interiores.

Sus trabajos han sido publicados en numerosos medios, y entre los premios recibidos cabe destacar el premio FAD de arquitectura por un edificio de viviendas en Barcelona, y el premio FAD de restauración por la conversión de la fábrica SEAT a un colegio de EGB en Barcelona.

bottom of page